Flunssasta on melkein jo toivottu. Kaikkien iloksi olen saanut hillittoman yskan, joka saattaa pitaa yoaikaan muutamia ihmisia itseni lisaksi hereilla.

Kavin katsastamassa Manly Beachin. Matka sinne vei lahes tunnin ja en ollut oikein tyytyvainen rantaa. Bondi on paljon parempi. Bondilla hengenpelastajat ovat nakyvampia ja siella ei koko aikaa tule kuulutusta varkaista, joita ilmeisesti Manlylla on aika paljon. Hengenpelastajat eivat ole mallia Baywatch. Nailla on taalla tumman siniset sortsit ja kirkkaan siniset pitkahihaiset. Eika yhtaan povipommia ole tullu vastaan. ;)

Lauantaina ohjelmassa oli illasta valkovenalaisia (hintaan 3.75e) Madame DeBiersissa. Joutui baarimikko kayda ostaa maitoa, kun niilla ei ollu. :)

Maanantaina tein retken Blue Mountainsille, joka on saanu nimensa siita etta ilma siella on joskus todella sinista eucalyptus hoyryjen takia. Teki varmaan hyvaa mun flunssan rippeille. Matka sinne kesti 2 tuntia junalla. Mukavan viileaa oli kavella sademetsasssa alaspain. Ylospain tulo olikin jo sit tyolaampaa, kun en viitsiny maksaa kyydista ylos. (Kaytin senkin rahan syomiseen.) Hikea pukkas ja lima valui. Ja sit tulee taa aija, joka pomppii ohi ku joku vuorikauris ja pysahtyy kyselee mun vointia. *murr* Jotkut mainostavat paivan retkea vuorille hintaan 60-80 AUD, mutta sen pystyy tekee ihan itsekkin pelkalla edestakaisella junalipun hinnalla, 16 AUD. Ainoo tietty tossa itsenaisesti tehdyssa retkessa on, etta opastus ei kuulu siihen. Hostellilta pari tyttoo kavi opastetulla kierroksella ja ne ei oiekin ollu tykanny. Opas ei ollu kuulemma ollu kovin pateva tehtavansa.

Joku kiva naikkonen anto mulle lipun, jolla on oikeutettu matkustaa junalla, bussilla ja laivalla. Se sano et se on viela paivan voimassa, mutta kun tarkemmin sita katto niin se oiski viela pari paivaa voimassa. Selvaa saastoa siis, vaikkei noi matkat ihmeita maksa.

Viimeinkin sain rahaa takalaiselle tilille. Rahansiirto omalta tililta tanne vie viikon!

Nain livena lihavimman naisen ikina. Juuri sellaisen, joista tehdaan naita 4D dokumentteja. Se varmaan paino 200kg.