Nyt on sitten kaikki viralliset asiat hoidettu, kuten paikallinen pankkitili ja veronumero. Odotellaan vaan, etta ehdinko saada pankkikortin ja tuon veronumeron tahan hostellin osotteeseen. Kovasti muut on ollu sita mielta, etta molemmat ehtii kylla. Mutta enpa tiia tuosta veronumerosta, kun ATO:n (=Australian Tax Office) sivulla puhuttiin, etta sen saaminen voi vieda jopa kuukauden!

Muutamaan paikalliseen on paassy tutustumaan viimeisimman baarireissun aikana. Kavin The Gaff nimisessa paikassa, josssa sai tanssia baaritiskilla. Beckie tosin lensi sielta ulos, kun se sai jonku aggressiivisuuskohtauksen varmaan siita, kun joku vahan tonas sita. Beckie oli liikkeella isansa kaverin, Tomin, kanssa, joka oli jotai 50v ja silla oli partaa vaikka muille jakaa ja kielilavistys. Se oli vahan niinku joku lapsenvahti Beckielle, jonka ikaa en kysyny. Vaikutti joltai 18 vuotiaalta. Tom tarjos mulle schoonerin eli 1140ml:n oluttuopin (tai pikemminkin se oli kannu). Kieltamatta vahan outo kaksikko. :) Steve ja sen veli heitti mut kotiin. Onneks heittivat silla pian sen jalkeen alko taas ukkonen jyrista ja sataa vetta. Outoa oli kuitenkin olla auton kyydissa pelkaajan paikalla, kun kaikki menee ihan painvastoin ku Suomessa. Steve lupas opettaa mua surffaamaan, mutta on varmaan vaan puhunu lampimikseen. Se oli sellai huisin pitka ihminen, 199cm!

Hyva paikka kayda on myos 3 Wise Monkeys. Siella oli esiintymassa joku bandi, joka soitti covereita.

Bondi Beachilla tuli vietettya paiva ja en ees palanu, pahasti. Yks kohta selasta oli vaan jaany vahan huonommalla aurinkorasvalle. Siina on nyt sellai mukavan muotonen tulipunainen laiska. Nyt vain odotellaan, etta laiska ei enaa punoittas kamalasti ni vois menna uudelleen rannalle ja sais sellasen kivan rusketuksen. Rannalla oli ihan kivat aallot uimista ajatellen (niin kivat etta merivetta meni suuhun, yoks), ja hieno hiekka tarttu ja kulki joka paikkaan.

Chinatownista loytyy paljon ruokaa food courteista. Vitosella (n. 3e) sai sellaisen annoksen, jota en jaksanu edes syoda loppuun, vaikka oli olevinaan ihan hirvittava nalka.