Viimeinkin pois Adelaidesta. :) On se ihan mukava kaupunki, mutta hieman tylsa...

Great Ocean Road matka kesti GroovyGrapen  matkassa kolme paivaa. Varsin mukavat kolme paivaa. Paiviin sisaltyi vaeltamista vuoristossa (ei mun juttu), muutama sadekuuro, bussissa istumista ja todella hyvat ruuat. Ausseihin saapumisen jalkeen en olekkaan nain hyvin syony: kolme ateriaa paivassa! Matkaseura oli kylla hyvaa ja hauskaa, tosin oppaamme huumorintaju ei kohdannut minua.

Vaikka matka oli mukava niin en menisi toiste. Toki maisemat olivat mahtavat ja nakemisen arvoiset, mutta itse bussi+muut...jos ois ollu niin hyva maiha, etta joku ois ollu menossa samaan suuntaan omalla autollaan niin olisin hypannyt siihen kyytiin. Tama matka oli vain ehka hieman kallis siihen nahden mita se sitten sisalsi.

Ilmat reissun aikana eivat olleet mitkaan mainiot: sadekuuroja ja kylmaa. Melbourneen saapuminen oli taas mukavan lammin. Ensivaikutelma Melbournen majapaikasta, All Nationista, oli: terrible! Kaupunki itsessaan vaikuttaa varsin mukavalta.

Taalla on varmaan jo pakko ihan oikeesti ettia toita, silla satuin vilkaisemaan paljonko on rahaa tililla. Ja tuo raha ei todellakaan riita kaikkeen siihen mita olen ajatellut.