Mukava ilta tosiaan, kun myos kanadalaisella Sheenalla oli vika ilta. Silla tosin oli vika ilta Ausseissa, mulla vaan Sydneyssa. Tanaan lahden kohti Adelaidea ja mita saata katoin niin siella on todella kuuma (jotai +35 astetta).

Ilta alkoi O'Malleys pubissa Sheenan ja Adamin kanssa. Kumottiin 3 kannua, joissa oli paalle litra juomista. Hinta ei ollu paha: 6 dollaria eli noin 3.60 euroo per kannu. Lisaks saatiin ilmaisia hotdogeja. Pelattiin ajankuluks juomapelia, joka todellakin oli sitten juomista, kun yleensa tuli se vaihtoehto, etta kaikki juo.

Seuraavaks mentiin kadun toiselle puolle Bar Me -baariin, jossa omistajan piti tarjota 7 dollarin teepannu (=drinkki, joka tarjoillaan teepannussa) ja ilmaista pizzaa. Niita nyt ei sit nakyny. Sen sijaan siella oli stand up komiikkaa...ja jouduin lavalle! Sain siina sitten kaks hassivaa puudelia taiteiltuna ilmapalloista. Amanda oli  tassa vaiheessa liittynyt seurueeseemme ja...hmm...paasimme olemaan myos yhdessa lavalla, lesboina. :D

Sit joku kandalainen miekkonen tuli tarjoo ilmas lippuja The Empire hotelliin ja sinne mentiin. Ilmasen juoman perassa tietty. Shampanja lasista kieltaydyin, mutta "jam jarin" otin. Tuo oli sellasta vihreaa juomaa hillopurkissa ja maistu lahinna ananakselle. Viina siina ei ainakaan maistunu. Sit poydassa oli viela kannu tolkulla olutta.

Tapasin illan aikana liikaa ihmisia ja kamera ei tietenkaan ole koskaan mukana sillon ku ois jotain kuvattavaakin ollu. Mulla on hirveen vahan kuvia tapaamistani ihmisista, mika on oikeastaan saali, silla esim. hostellin homopojista ois saanu niin kivoja kuvia valilla. Pitaa kai alkaa kantaa kameraa koko ajan mukana.