Pari paivaa on menny varsin mukavasti tutustuen ymparistoon ja nukkuen.

On sita ihan asiaakin saatu aikaan, silla kavin ostamassa paikallisen pre paid liittyman. Toimii vahan toisella tapaa kuin suomalainen, silla ne lahettaa liikkeesta viestilla sulle sun puhelinnumeron. Lisaks hankittaessa piti kirjottaa siita kortista otettuun kopioon nimi ja syntymaaika. Osotettakin kysyvat mut kun ei oo sellasta ni...ja kun se on pre paid ni se seta sit pisti siihen niitten liikkeen osotteen. Viela pitas hommata veronumero ja osote.

Eilen olin jo sit hostellin porukan kanssa iltaa viettamassa. No, jotkut naista on aika usein viihteella jos ei oo toita. Mentiin Darling Harbouriin ja siella sellaseen klubiin ku Cargo. Ilmanen sisaanpaasy mut kalliit juomat eika musiikki ollu ihan mun makuun. Oli vahan enempi teknon puolelle suuntautuvaa. Mutta ainakin naki ihmisia, silla paikka oli tupaten taynna. Todellakin vahan toista ku Varkaudessa. :P (Otsikko muuten viittaa yhteen kanukkityttoon ja sen tanssitapaan.) Taalla tai jossain lahella on sellai baari, joka on monessa kerroksessa. Siina vain on sellainen juttu, etta sisaanpaasy maksaa 50 dollaria eli n. 30 egee. Damn, eiko taalla sit muka oo Babylonin tyyppista paikkaa. (Ne, jotka on nahny Queer As Folk UK:n tietaa mita haen takaa, eika nyt oo kyse siita et se ois homomesta.)

Sain kuulla, etta toita on aika hankala saada. Pitaa kuulemma vakisin tunkee ittesa joka paikkaan ja valehdella minka jaksat. Eli jos et osaa teha cappucinoa ja muita erikoiskahveja, sano etta osaat, ja opettele tekee ne sit ku saat sen tyopaikan.

Ite majailen Kings Crossissa ja ei tata turhaan sanota punaisten lyhtyjen alueeks. Kylla nimittain loytyy Dreamgirlsia, Happy hockersia, Pleasure chestia ja Adult entertainmenttia. Taalla hostellissa majailee enimmakseen saksalaisia, ruotsalaisia, englantilaisia ja kanadalaisia. =D (Yks svedu sano et ei oo 10 kuukauden aikana tavannu mun lisaks ku yhen suomalaisen.)

Ai joo, ja joku varasti mun minitomaatti rasian ja pisteli poskeensa. *murr*  Keittion hellat toimivat kaasulla ja aamiainen on aika englantilainen: vaaleeta leipaa paahto mahdollisuudella ja marmeladia, hunajaa ja pahkinavoita. Tulee mieleen ihan Karhuherra Paddingtonin evaat. ;)