Christchurchin asumuksena on KiwiHouse ja Queenstownissa Pinewood.

Taalla mun aktiviteetteihin on kuulunut Canyon Swing, hiusten leikkuu ja varjays, mini facial ja pedicure. Kaveltya on tullut aika paljon, ja katsastettua kahviloita ja baareja. Olisin halunnut myos para/hang glidingia, kuumailmapalloilua ja toisen laskuvarjohypyn, mutta pakko oli karsia jotain pois. Paragliding jai pois jo sen takia, etta niita tekevat liikkeet oli kiinni. Niin, ja kavin kattoo uusimman Indiana Jonesin, mika oli varsin viihdyttavaa sadepaivan tekemista.

Olen tavannut ihmeellisimman ihmisen koko matkan aikana. Kaksi yota se joi ja nukkui paivat, yhden yon se ilmeisesti valvoi lapparin kanssa, jonka jalkeen pysytteli sangyssa seuraavat 24 tuntia. Tanaan se sitten virkosi katselemaan paivanvaloa kuten muutkin ihmiset. (Toinen ihmeellisyys oli aussipoika, joka eraan tamperelaisen kertoman mukaan, ei osannu edes keittaa perunoita!)

Kunhan saan aikaiseksi niin tanne ilmestyy joitakin matkakuvia. Niita on kertynyt jo sellaiset lahemmas 300! Pitaa jossain vaihees vahan katella mita haluu pitaa ja mitka on vaan eponnistuneita rapsimisia. :)