Varsinaisten toideni (dogsitter ja rakennusapulainen) lisaksi mulle kuuluu serkkuni juoma-automaatin hoitaminen. Siis se sellainen missa on Coca-Colaa, Sunkistia (=Fanta), Sarsia, Ginger Beeria ja Lemonadea (=Sprite), ja rahaa syottamalla saat itsellesi juoman. Matkaa tuolle automaatille on sellaiset 20km. Alkuun hieman jannitti lahta yksin ajelee sinne, kun ei oikein mieleen muistunu, etta miten sinne mentiin. Mun mielesta kun sinne meni ihan suora tie, ja niinhan se enimmakseen olikin. Onneksi Jim oli menossa samaan suuntaan ja tarjoutu ajaa edella. Ei siis ongelmia. Takaisin pain sompailin itse ja hyvin meni. En eksyny! Eika tarvinnu turvautua karttapalvelun ohjeisiin. :D Noista ohjeista ei tosin ois paljoo ollu apua jos oisin eksyny... Taalla ei nimittain ole kyltteja samalla tavalla kuin Suomessa. Jannitysta toi se, etta bensaa ei ollu enaa paljoa (auto tuntuu olevan varsinainen syoppo) ja mun ympariston havannointi ei koskaan ole ollu sielta paremmasta paasta.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Hyva, etta paasin kaymaan siella nyt, silla Cola oli loppu ja ei sielta mitaan vaihtorahaa ois saanu, kun ne jutut oli niin taynna ettei se laukaisu mekanismi olisi jaksanu enaa toimia. Ens viikolla sinne pitaa sit raahata kaikki Colat mita varastossa on, etta saa automaatin taydemmaks. *huoh*

 

Palkallisten toiden kanssa on oma jannityksensa. Firmalla menee hieman huonosti ja pomo joutuu haalimaan rahaa ties mista, jotta saa palkat maksettua.

 

(Dogsitter homma ja juoma-automaatin hoito ovat mun asumisen “vuokran maksu”.)

 

Tanaan ajattelin menna lahi pubiin. Siella on sellai poliisin jarjestama testi, jossa juodaan viinaa pari tuntia ja puolen tunnin valein puhallutetaan. Ajattelin jos paasisin tuohon testiryhmaan (otetaan vaan 6 henkiloa) niin sais ilmaset humalat. ;D Tieda sit millaiset mahikset tuohon ryhmaan on paasta, kun puolet on miehia ja sit sinne otetaan erikokoisia ja ikaisia ihmisia, mutta yritan olla tarpeeksi ajoissa paikalla... :)