Ei kiva. Mulla on joka puolla kehoa kutiavia otokan pistoja. Etenkin nilkoissa, mutta eniten ehka vaivaa, etta niita on myos kasvoissa. Punaisia keskikokoisia laiskia. Kavin apteekissa ja ne anto mulle antihistamiinia ja voidetta. Saa nahda milloin helpottaa. Apteekissa sanoivat niita moskiiton pistoiksi, enka ma oo nahny mitaa sellasia. Olisin veikannu niita bedbugin puremiks...

Matkabudjetti on menossa hieman sekaisin, joten seuraavat pari paivaa tulee olemaan jotain mita voi tehda ilmaiseksi. Kuten kuolata kahviloiden leivoksien peraan, ostamatta mitaan. ;) Onneksi taalla on menossa International Comedy Festival, jossa on myos ilmaisia esityksia.

Eilen nautin hieman kulttuuria, joka oli jokaisen (liian monen) dollarin arvoinen. Suosittelen lampimasti vierailemaan Draculasissa. Esitys oli varsin nautittava ja ruokailu oli otettu hyvin huomioon esityksessa. Paasin taas spottivaloihin ja talla kertaa aiheena oli porno. :o Siina kuulemma Suomi lyo Aussilan 6-0! Toinen vaihtoehto olisi ollut Witches in Britches, joka jai talla kertaa valiin. Valinta naiden kahden valilla oli todella tiukka ja voi olla etta kayn kattoo tuon jalkimmaisenkin kunhan saan suunniteltua matkani jatkon.